Indomie tjestenina u mexican umaku

Posted on Apr 25, 2014

Indomie tjestenina  u mexican umaku

Sastojci :

3 vrećice Indomie tjestenine, 3 žlice koncentrata
paradajza, 200 g pilećeg mesa, 200 g gljiva, glavica crvenog luka, 2 glavice češnjaka, 3 žlice maslaca, 100 g trapist sira, 2 dl. Vrhnja, 0.5 dl. bijelog vina, sol, papar, 3 žlice ulja

Priprema :

Isjeći gljive te ispržiti na ulju zajedno sa nasjeckanim lukom i češnjakom. Piletinu isjeći na manje komadiće te je propržiti na maslacu. Naribani trapist pomiješati sa vrhnjem i miješati na slaboj vatri da se dobije gust umak. Zatim u umak umiješati piletinu, gljive sa lukom i bijelo vino. Posoliti i popapriti. Indomie tjesteninu skuhati 3 minute , ocijediti , preliti umakom i poslužiti toplu. Ručak za tri minute.