Recepti

Indomie varivo od crnog graha i ječma

Postupak pripreme

Grah večer prije namočite u hladnoj vodi, sutradan ga skuhajte do pola, ocijedite i maknite sastrane.

Ječam također namočite u hladnoj vodi, ali samo 1 sat prije spremanja jela.

Na ulju popržite luk, dodajte narezanu kobasicu, mrkvu te malo prodinstajte, dodajte ječam te podlijte vodom.Kuhajte oko pola sata te dodajte grag i sos paradajz, zatim još kuhajte dok sastojci ne omekšaju.

Pred sam kraj dodajte začine iz Indomie juhe, tjesteninu i kuhajte oko 3-4 minute, ukoliko ukus nije po volji dodatno začinite po želji.
Dobar tek!

Komentari kupaca

Najukusniji Indomie proizvod:
Rezultati ankete
Gdje kupiti

Indomie proizvode možete pronaći u dolje navedenim trgovinama i na svim bolje opremljenim prodajnim mjestima:

Sve lokacije